Jeannette

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach. Met gebruik van de gaven ( heldervoelen, helderweten, helderzien) die ik heb meegekregen in combinatie met mijn hooggevoeligheid mag ik u helpen met uw levensvragen. Loopt u ergens tegenaan in het dagelijks leven of heeft u vragen over huisdieren, dan kunnen wij samen kijken waar de knelpunten liggen en wat we eraan kunnen doen.

Wist u dat het gedrag van uw huisdier heel veel over u kan vertellen? Ook de mensen in uw omgeving kunnen u laten zien wat er bij u uit balans is. Zij helpen u als het ware om weer dichter bij uzelf te komen. Dit noemen we de ‘spiegelmethode’. De spiegelmethode kan soms confronterend zijn maar heel leerzaam en weet dat er geen oordeel is. Er is geen goed en kwaad. We zijn hier allemaal om te leren.

Verder werk ik graag met de Engelentarot en verschillende orakel kaarten. Hierbij krijg ik hulp van de Aartsengelen en samen met hen mag ik u zuivere antwoorden doorgeven. Ook kunnen we samen kijken wat uw zielendoel hier is op Aarde en wat uw talenten zijn om die in te kunnen zetten in het dagelijks leven.

Als u wat extra energie kunt gebruiken of u heeft een gesprek waar u tegenop ziet, dan kan ik op afstand een Reiki behandeling geven. Reiki is heel breed inzetbaar en huisdieren vinden het heerlijk om Reiki te krijgen.

Natuurlijk hoeven er niet altijd problemen te zijn om mij te raadplegen. Een consult is gewoon leuk om te ontvangen. Ik hoop dat ik u snel van dienst mag zijn.

[smx-profile]

Terug naar overzicht