Marcella

Marcella

Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella en ben moeder van een jongen en een meisje. Ons gezin is spiritueel aangelegd en hebben de nodige ervaringen al op mogen doen. Zelf ben ik er mee doorgegaan en wil graag mijn mede mens helpen. Ook al vond ik het eng in het begin om mensen te helpen, maar zie en krijg blijde gezichten als ik heb geholpen. Dus inmiddels weet ik dat ik dit mag doen, en doe het dus met liefde en respect.
We zijn allemaal wel eens onzeker en weten dan de weg niet meer die we willen bewandelen. Graag zou ik je daarbij helpen, aan de hand van mijn luisterend oor, zonder oordeel want die hebben mensen vaak snel gemaakt. Ik zal uw vragen met respect en liefde beantwoorden met behulp van mijn engelen. De kaarten die ik gebruik kunnen mij daarbij ook helpen.
Heeft u vragen over overleden personen of personen die nog onder ons zijn kan een foto reading van pas zijn. Door mijn levenservaring en de lessen die ik al heb mogen leren, wil ik u graag verder helpen. Verder werk ik met verschillende kaarten decks , als ik contact met u legt ( door u naam te vragen en leeftijd) zullen de kaarten mijn aandacht trekken en weet ik dat ik die bij u moet gebruiken om zo zorgvuldig u vragen kan beantwoorden en of tools aan bieden zodat ik u daar mee verder kunt komen.

Het hoeven niet altijd problemen te zijn waarvoor u ons belt, kan ook een goed gesprek zijn die u niet met u naasten wilt bespreken. Een buitenstaander ziet en voelt dingen vaak toch net even anders aan. Dan luister ik graag en help u ook daar mee op weg.
Voelt u zich moe of leeg, kan ik met mijn reiki u energie geven die de blokkades in u w lichaam kunnen op heven en u zich minder moe zult voelen.

Liefs Marcella,
Hoop u graag een keer te ontmoeten.

[smx-profile]

Terug naar overzicht