Marisse

Marisse

Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen.

Mijn naam is Marise. Welkom op mijn profielpagina.

Via heldervoelendheid en helderwetendheid kan ik goed invoelen wat jou nu bezig houdt en dat maakt het vaak al gemakkelijker om tot inzichten te komen.

Je wilt vast bellen omdat je ergens mee zit of ergens in vast loopt, je voelt je emotioneel of je wilt gewoon even raad. Voel je vrij om je verhaal te doen. Zonder oordeel en met openheid luister ik naar je en komen we vaak heel snel tot de kern waardoor jij je gehoord en gezien voelt. Ook al is soms iets zo moeilijk, het zijn altijd lessen om te leren.

Ik stem me op je af en samen ontrafelen we wat er aan de hand is, de oorzaken en de mogelijke gevolgen hiervan. Zo kan ik je bewust maken waarom je bepaalde situaties of personen naar je toetrekt en kan ik je op weg helpen naar inzicht. Ik kan je ook veel vertellen over de wijsheid van je lichaam en de signalen die het jou geeft. Ik kan je helpen je energie te herstellen en te aarden. Dat geeft je rust en kracht en vaak kijk je dan al anders tegen de dingen aan.

Ik weet veel over hooggevoeligheid, de nieuwe dimensie en hoe je hiermee kunt omgaan.

Je kunt mij bellen wanneer:
-Je helder inzicht wilt in je probleem;
-Je vragen hebt over je ontwikkeling in relatie of vriendschappen, werk, wonen, gezin.
-Je vragen hebt over je eigen hooggevoeligheid en spiritualiteit;
-Je overprikkeld bent en niet kunt ontspannen;
-Je gewoon even een luisterend oor wilt.

Wat ik doorkrijg mag ik aan je doorgeven en daar ga ik respectvol mee om. Dat betekent niet dat ik altijd alle vragen kan en mag beantwoorden, omdat dit jouw ontwikkeling in de weg zou kunnen staan. Als ik iets niet doorkrijg dan zul je dit eerlijk van mij horen. Het is jouw leven en kant en klare antwoorden zullen jouw groei niet bevorderen.

Heb je vragen over je toekomst, dan kan ik meekijken in je mogelijkheden die er voor jou liggen, er is altijd sprake van jouw eigen vrije wil en die van de ander. Ik kijk met je mee wat jij kunt doen om volledig tot bloei te komen en je patronen aan te kijken en te transformeren. Het is jouw pad, ik dien slechts als een gids of adviseur.

Bel je specifiek over iemand anders en gaat de vraag verder niet over jouzelf, vraag dan eerst even toestemming aan die persoon waarover je belt. Ik help je graag om in je kracht te gaan staan.

Lieve Groet,

Marise

[smx-profile]

Terug naar overzicht