Mireille van Rijn

Mireille van Rijn

Van Harte welkom bij De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer. Mijn naam is Mireille van Rijn. Mijn doel is jouw terug te zetten in je kracht en vertrouwen. Vertrouwen en geloof in je zelf, vertrouwen in het leven en jouw te helpen met de verbinding met jezelf, je spirituele ontwikkeling en jouw doelen in het leven te bereiken. We kijken niet wat iets van je neemt, maar wat je mag leren en waarin jij kunt groeien, zodat de situatie jouw dient.

Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen.

NOTE: Ik log meestal alleen overdag op werkdagen in. Maak anders een afspraak via Whats App: --> 06-1851 5810 (*Dit nr. is uitsluitend bedoeld voor het maken van (bel-)afspraken, voicemail wordt niet beluisterd)

Als je mij belt, wil ik vooraf geen informatie vanuit jou krijgen, maar wil ik mij graag eerst afstemmen op jouw energie. Je kunt mij directe vragen stellen, maar liever als ik mij eerst afgestemd hebt op jouw energie en je verteld heb wat ik voor jou mag waarnemen. Zodat jij eerst hoort wat in het NU belangrijk is. Je kunt mij alles vragen, geen vraag of situatie is mij vreemd.

Waar kun je mij o.a. allemaal voor consulteren: -Ben je onzeker en zoek je bevestiging en (eerlijke) antwoorden? -Zit je zonder inspiratie, wordt je geblokkeerd in je creatieve proces? -Ben je verdrietig en weet je niet waarom? -Wat is jouw levensdoel? -Heb je last van onverklaarbare stemmingswisselingen? -Heb je nieuwetijdskinderen en weet je het even niet? Wil je de vertaling weten? -Loop jij iedere keer tegen dezelfde type mensen op? Waar je achteraf niet vrolijk op terugkijkt? -Kan ik je helpen bij je spirituele proces en ontwikkeling? -Ben je in de war of van je stuk omdat je een soulmate of tweelingziel bent tegengekomen? -Wil je weten wat het leven voor jou in petto heeft? -Wil je weten waar je talenten liggen? -Heb je bedrijfsmatig advies nodig of heb je vragen of twijfel je over een sollicitant? Bel me gerust, je mag van mij eerlijke concrete antwoorden verwachten, ook help ik je graag verder dan alleen te kijken naar ‘het probleem” . Niets overkomt je zomaar en voor ieder probleem is een oplossing anders was er geen probleem. Je kunt veel meer dan je denkt! Ik leg ook contact met met overledenen, maar meestal dienen zij zich vanzelf aan, dan is het cadeautje des te groter! (Je mag er gerust naar vragen)

[smx-profile]

Terug naar overzicht