smx


4 december 2018

Er is meer tussen hemel en aarde bij de Spirituele Poort

De Spirituele Poort

Tags:

Er is meer….ook bij De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer.
Vraag het maar aan Mireille en Collega’s!

Er is meer tussen hemel en aarde, je hoort het vaak zeggen en wij van De Spirituele Poort zullen dat bevestigen.

Mireille en haar collega’s van De Spirituele Poort weten inmiddels dat er meer is. maar is dat alleen maar voorbehouden aan mensen die daar hun vak van hebben gemaakt? Natuurlijk niet! Ieder van ons heeft het vermogen om zich bewust te worden van dat we meer kunnen ervaren dan wat er in eerste instantie met het blote oog te zien is.

Want, heb jij zelf al eens een paranormale ervaring gehad? Veel van onze bezoekers wel. Het zijn mensen zoals jij en ik en die je terug kan vinden in vrijwel elke beroepsgroep. Bijvoorbeeld de makelaar, de bankmedewerkster, de onderwijzer, kinderen, mensen in de politiek, de poort wachter, bekende Nederlanders. Neem nu bijvoorbeeld Patty Brard, zij heeft haar gave zelf ontwikkeld. dat je het zelf kan ontwikkelen of dat het sowieso al in je zit bewijzen bijvoorbeeld onze nieuwetijdskinderen die op zéér jonge leeftijd en zonder enige spiritueel opleiding dan ook als vanzelfsprekend bijvoorbeeld aura’s kunnen duiden, foto’s kunnen lezen, emoties kunnen aanvoelen bij anderen, overledenen kunnen zien en gidsen kunnen ervaren. Dat je meer bent dan alleen de vorm die je ziet en dat dit soms even wennen is als je je hier bewust van wordt wordt is logisch, maar je bent een spiritueel wezen van nature uit!

Mireille en haar Collega’s hebben inmiddels jarenlange ervaring op paranormaal en spiritueel gebied. Zij brengen dit al jaren lang in de praktijk als vakmensen die daar hun beroep van hebben gemaakt. Heb jij vragen over wat jij hebt ervaren en wil je er meer van weten? Weet dan, dat wij je voor je zijn en wij je graag helpen met al je vragen over spiritualiteit, paranormale ervaringen en meer van deze onderwerpen.

Er is namelijk geen boek waarin je de bewijzen van jouw eigen bevindingen kan terugvinden of een handleiding. Het levende bewijs, dat ben jij! Jij bént het boek en diep in jou zit de handleiding die je via het intuïtieve vermogen volgt. Jij bént het leven met al zijn wonderlijke ervaringen.

Het leven is niet altijd even leuk en kent twee kanten, die van liefde en van angst. Het leven kan pijn doen, verdriet geven, onzekerheid opleveren en ons volledig in zijn grip hebben door angst. Waarbij we tijdelijk even vergeten dat we wel degelijk een keuzemogelijkheid hebben. De keuze om het pad van de liefde weer op te gaan. Het leven is nu eenmaal om van te leren

We zijn geboren met een bewust, karmisch plan. Daarna gingen door een poort en door de sluier van het onbewuste. We werden ‘opnieuw’ geboren te midden van een nieuwe gezinssituatie. Onbewust hoop als nieuw geborene dat dit een open, fijn en warm gezin zal zijn. Maar daarbij vergeten we het karmisch plan en dat het leven ook twee kanten heeft en dat leven in een gezin ook leermogelijkheden biedt. Dus het zou zo maar kunnen zijn dat het ‘droomgezin’ waar je op hoopte en waar je in bent opgegroeid achteraf helemaal geen dromgezin bleek te zijn. En als je terug kijkt naar een gebeurtenis uit je jeugd, hoe pijnlijk dit ook is, zit altijd iets in.. een les, een gift. Maar vóórdat je dit begrijpt, dat het hier om een les gaat, zal je eerst door bepaalde emoties heengaan, want je zal het maar meemaken. Het leven kan soms héél zwaar en pijnlijk zijn.

Als spiritueel wezen gaan we door de poort. Door de poort naar een spirituele belevenis hier op aarde. Van nature uit weet je ziel welke broneigenschappen jouw werkelijke ik vertegenwoordigde, maar hier op aarde wordt je vrijwel direct na je geboorte geconfronteerd met het geconditioneerd denken die je opvoeders hanteren. Dit vormt jou. Het vormt je ideeën, je aangeboren angsten, de altijd controlerende ego-stem en jouw normen en waarde. Langzaam maar zeker zullen jouw eigen broneigenschappen zich weer onder de aandacht willen brengen. Tijdens dit proces wordt je gevraagd om te vertrouwen op je gevoel, je eigen ervaringen die tijdens dit proces worden ondersteunt én door je paranormale talenten.

Alles bij elkaar heeft dit jouw gemaakt tot wie jij nu bent, tot wat je tot nu toe hebt mogen ervaren. Onbewust draag je al die ervaringen nog in je systeem mee en heb je onbewust nog een oordeel over alles wat je hebt meegemaakt. Maar die gedachten maken je zwaar en het helpt je niet.

Heb je er al eens naar gekeken naar de positieve kant van het verhaal, wat je er uit kunt halen, hoe sterk je eigen bent? Soms heb je even en spiegel nodig om dit alles te kunnen zien. Om je ervaringen te laten transformeren, zodat je niet tekens weer in dezelfde valkuilen stap. Wij van De Spirituele Poort willen je hier graag bij helpen. We kijken naar de leermomenten, naar de spirituele vertaling, over hoe jij dit anders zou kunnen gaan zien. Dan wordt jouw kijk op het leven anders en lichter. Want, we nodigen je uit om oud zeer en angsten los te laten, zodat je de intelligentie van het universum gaat voelen en gaat zien,

Je kunt bij ons terecht voor al je levensvragen. Onze mediums kunnen je de boodschap van gidsen doorgeven, misschien wel overleden dierbaren die jou in dit proces willen begeleiden. Wij geven precies díe informatie door die jou op dat moment kan dienen. Eerlijk, puur en helder en die bijdraagt aan jouw spirituele groei.

Voel je welkom met al je vragen. Je weet dat er meer is! Mireille & collega’s van De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer helpen op een aardse manier je spirituele bewustwording te vergroten.

Terug naar blog overzicht