smx


4 december 2018

Mireille van Rijn

Tags:

Mireille van Rijn
(eigenaresse en oprichter van De Spirituele Poort)

Ons gedachtegoed
Mijn naam is Mireille van Rijn, ik ben geboren op 6 september 1976 in De Lier. Omdat u het vertrouwen in ons stelt wil ik u graag iets meer vertellen over mijzelf en mijn achtergrond en over het ontstaan van De Spirituele Poort.

Hoe is De Spirituele Poort ontstaan?

In oktober 2008 ging ik als spiritueel medium aan de slag bij een gerenommeerde spirituele en paranormale hulplijn. Ik voelde mij al gauw als een vis in het water en wist: ‘dit klopt bij mij’. Ik kon nu mijn spirituele gaven en ‘spirituele intelligentie’ Existentiële intelligentie) combineren met mijn ondernemersbloed. Mijn gidsen lieten mij dan ook vrij snel weten dat het tijd werd voor mijn eigen lijn. In het voorjaar van 2009 startte ik daarom de lijn “Mireille Weet Meer”. Deze naam was een grapje van een vriend. Het was bedoeld als knipoog en haalde de lading zo een beetje van ‘het zweverige imago’ af. Niet snel daarna werd “De Spirituele Poort” geboren. En vanaf het begin werd ik telkens weer geleid door mijn gidsen en werd ik bevestigd dat ik goed zat met mijn voorspellingen, antwoorden en inzichten.

In de eerste maanden dat ik De Spirituele Poort opstartte, kreeg ik van mijn gidsen door, dit is voor een aantal jaren. Je gaat deze lijn aan een bekende tv-lijn in Hilversum verkopen en werken voor een bekend bedrijf in Hilversum. Ik dacht echt, “nu ben ik knettergek geworden!!!”. Ik heb het losgelaten, en gelaten voor wat het was. In 2013 was ik na bijna 5 jaar non stop werken, single mama en “misluktde” huisvrouw zijn, een verhuizing van het zuiden des land terug naar mijn roots in Zuid Holland, kwam er een moment dat ik wat aan de vermoeide kant was en ik ook even geen inspiratie meer had.

Toe kwam er via, via een contact met een bedrijf uit Hilversum, en zo kwam er een overname en er werd mij een vaste baan aangeboden als Produktmanager Spirituele Diensten. Daarnaast dacht ik ineens aan dat moment dat ik jaren geleden door had gekregen, dat ik dacht dat ik gek was. Het klopte dus. Dit was voor mij een hele nieuwe uitdaging, om mijn opgedane ervaringen in te kunnen zetten als Produktmanager Spirituele diensten. Daarnaast wist ik ook dat hier een heel bijzonder leerproces aan vast zat. Ik ben een aantal maanden ingezet om mijn expertise in te kunnen zetten en heb dit met plezier gedaan. Tot de kosmos weer een nieuw plan voor mij had. In januari 2014 kreeg ik ineens de naam Puur Medium door en heb direct naar mijn intuitie geluisterd. Ik heb de domeinnaam direct geregistreerd met nog een aantal andere namen, zoals Puur Tarot, Puur Tweelingziel.

Om een lang verhaal kort te maken, ik heb een aantal maanden vrij gehad, waar ik ook echt even aan toe was en om nieuwe inspiratie op te doen. Ik heb op 21 juni 2014 een nieuwe spirituele paranormale hulp en consult lijn gelanceerd, genaamd Puur Medium®
Veel bekende gezichten kwamen terug bij Puur Medium®. Inmiddels anderhalf jaar later is De Spirituele Poort ondertussen bij mij terug gekomen en is een cirkel rond.

Mijn naam is Mireille, dat betekend (ver)wonderlijk! De naam stam af van de Miracle. Hoe heeft mijn moeder deze naam “verzonnen”.? 😉 Al vele wonderlijke dingen heb ik mogen ervaren.

Dus blijf altijd in je vertrouwen, zonder donker geen groei naar jouw licht, alles heeft echt een reden. Spijt? Nee, geen moment! Anders was Puur Medium ook nooit ontstaan en ik werk met al mijn passie en gedrevenheid aan alle websites met een fantastisch team Spirituele consulenten, die ik zeer dankbaar ben voor hun inzet en vertrouwen. Denken dat ik gek ben als mijn gidsen gekke dingen influisteren? Ook dat heb ik nu wel afgeleerd.

Mijn eigen weg

Zelf had ik enorm veel ervaren in het leven. Er zijn momenten dat ik echt heb gedacht en heb uitgesproken naar God “Als dit de bedoeling is, doe ik niet meer mee, bekijk het maar!” Maar er waren ook hele andere momenten, waarbij ik onbewust altijd voelde en wist, dat als je ergens eenmaal doorheen was gegaan, het licht dat je dan te zien kreeg weer mooier en helderder zou zijn. Daarnaast ben ik door de opvoeding die ik heb genoten en de sporters mentaliteit die ik heb meegekregen in mijn jeugd, mijn leven lang al een vechter geweest die altijd overal bovenop kwam.

De laatste cyclus van de periode voordat ik De Spirituele Wereld in stapte heb ik veel meegemaakt. Door mijn hoogsensitiviteit en zoals men dat noemt ‘Spirituele intelligentie’ begreep ik een heleboel dingen niet zoals het ons is aangeleerd en ben ik op zoek gegaan naar de betekenis van mijn leven, waarom mij nu toch al die dingen passeerden, wat de zin is van ons bestaan en wat houdt het ‘weten vanuit de ziel’ nu precies in?

In korte tijd heb ik mijn emotionele ervaringen door vallen en opstaan gelukkig kunnen omzetten van ballast naar gereedschap. Daardoor weet ik inmiddels waar we als mens in kunnen verkeren, en hoe ongelooflijk belangrijk het is dat mensen vertrouwen in je blijven houden en niet denken dat er iets ‘mis’ met je is. En hoe prettig en noodzakelijk het is, dat je hulp kunt ontvangen van mensen die begrijpen en (in) kunnen voelen waar het over gaat. Mensen die jou net datgene kunnen aanreiken waartoe andere vormen van hulpverlening niet toe in staat zijn. Omdat je, zeker als hoog sensitief persoon, emotioneel dingen veel intenser kunt ervaren.

Niet alle (emotionele) vraagstukken kun je leren uit boeken en niet overal bestaan opleidingen voor. Sommige dingen kun je nu eenmaal echt enkel begrijpen als je ze doorleefd en ervaren hebt (of ze weet vanuit je ziel, of ze doorkrijgt van je gidsen en begeleiders). Voor mij was het heel bijzonder dat de ervaringen die ik in het leven had opgedaan nu via de hulplijn als vraagstukken bij mij terugkeerden. Als ervaringsdeskundige en spiritueel medium was ik in staat om mensen op heel veel verschillende vlakken inzicht en steun te bieden.

Mijn werkwijze en doel

Voor mij is, zoals spiritueel schrijfster Annemarie Postma het zo mooi zegt: ‘spiritualiteit geen zweverige luxe maar keiharde aardse noodzaak’. We leven in een complexe tijd met veel veranderingen op relatie, familie en werkvlak. Oude structuren en zekerheiden brokkelen af en steeds meer mensen vragen zich af: wie ben ik, waarom ben ik hier, waarom gebeuren mij de dingen die er gebeuren, wat is de diepere betekenis van mijn ontmoetingen en waar ga ik naartoe? Mensen opnieuw houvast geven in sterk veranderen tijden, daar ligt mijn uitdaging. En – samen met mijn gidsen- mensen de functie laten zien voor hun spirituele groei van de ontmoetingen en gebeurtenissen op hun pad is mijn doel. Mijn mediumschap vind ik dan ook het allermooiste mooiste vak van de wereld!

Ik hoop van harte dat wij u van dienst kunnen zijn. En ik wil ook graag alle consulenten en iedereen die De Spirituele Poort mogelijk maakt heel hartelijk danken voor hun enorme liefdevolle en professionele inzet en vakmanschap!

Ik wens u een mooie beleving!

Uit bovenstaande is ons gedachten goed ontstaan:

en gegroeid in waar we nu voor staan! Iedereen heeft een verhaal, iedereen heeft eigen ervaren bagage. Echter, je hoeft het niet alleen te dragen. Wij zijn er om jou met ons spirituele en paranormale gereedschap en soms in samenhang met ons inmiddels verworven gereedschap verder te helpen, op de manier die bij jou persoonlijk het beste past.

We zijn uiteindelijk allemaal mens, we willen allemaal graag gelukkig zijn, ons blij voelen, ons emotioneel veilig voelen, die geborgenheid die kun je alleen jezelf geven zodat je deze ook kunt leren ontvangen.

Wij zitten hier niet om over jou te oordelen of over anderen mensen te oordelen. We zijn allemaal één uit eenzelfde bron, al is dat soms moeilijk voor te stellen als je waarneemt wat mensen elkaar aan kunnen doen, of hoe mensen van hun pad kunnen raken en misschien jou daar zelfs in mee hebben gesleept. Het licht heeft donker nodig om in beweging te blijven, het donker heeft licht nodig om gevoed te worden. Daarom kan het één niet zonder het ander, een ander kun jij niet veranderen, hoe jij er mee om gaat of om leert gaan wel!

Iedereen is bij ons welkom, wij ontvangen een heel breed publiek: Van ondernemer tot huisvrouw, huisvader, advocaat, zakenvrouw, leraren en onderwijs, psychologen, bekende Nederlanders, collega’s, student, hoger geschoolden, ongeschoolden, mensen die wettelijk soms van een pad af zijn geraakt of misschien wel jouw opa of oma. Wij behandelen iedereen gelijk, vol begrip en respect voor hun mens zijn.

Zuiverheid, oprechtheid en reflectie staan bij ons heel hoog in het vaandel! Hoe kun je anders medemensen helpen?

Deze spirituele paranormale en sociaal maatschappelijke hulplijn is dus zo opgezet en inmiddels doorontwikkelt tot heden, zodat u verder geholpen kunt worden met allerlei vraagstukken, wat betreft spirituele en dagelijkse of heel persoonlijke thema’s.

Wij zijn er om u hulp en een handreiking te kunnen bieden, antwoorden en inzichten aan te reiken, en u daar aan te raken waar uw mogelijke blokkades en knelpunten zitten. Wij laten u zien hoe iets in elkaar zou kunnen steken en helpen u dit stuk ook daadwerkelijk op te ruimen of die tools mee te geven dat u ermee aan de slag zou kunnen. En om u daarmee in uw eigen kracht en zijn terug te zetten waarmee zodat u onafhankelijk weer verder kunt.

Wij willen graag mensen (op weg) helpen met onverwerkte trauma’s die in de reguliere sector niet meer verder komen. Wij zijn nooit of te nummer een vervanging voor een huisarts, arts, of geestelijk hulpverlener, wel kunnen wij op onze wijze een bijdrage leveren aan uw eigen persoonlijke, emotionele bewustzijnsontwikkeling, wie ben jij, wie wil jij zijn en waar loop jij tegen aan!

Onze Spirituele, Paranormale en sociaal maatschappelijke hulplijn is dan ook zeker bedoeld voor mensen die eens een kijkje willen nemen in de spirituele wereld en wel graag met twee benen op de grond blijven staan. Niet voor niets zijn de uitspraken:“De Aardse kijk in de spirituele wereld “ en “Wij zetten u terug in uw kracht” onze spreuken geworden!!

In een derde en laatste gesprek zal er pas worden besloten of een consulent geschikt zou zijn voor het gene dat wij beloven en nastreven naar u als beller/bezoeker vanuit De Spirituele Poort. Dan begeleiden wij in den beginnen indien noodzakelijk en behoefte is altijd nieuwe consulenten in hunspirituele diensten die aangeboden worden via De Spirituelepoort.nl.

Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te kunnen waarborgen zullen er regelmatig wordt met consulent en Mireille en/of lijncoach gekeken naar kwaliteit en communicatieve/beroepsmatige knelpunten die voor kunnen komen in gesprekken/consulten, of her-screenings plaats vinden. In geval van coachen en communicatie betreft eventueel voorkomende knelpunten is ook uw anonimiteit en discretie gewaarborgd. De gesprekken zullen ook niet worden opgenomen.

Alles is energie en kracht en creatie vanuit emoties en gedachten:

U kunt er van uit gaan dat alles ENERGIE is. Er bestaan donker en licht. Het ene heeft het ander nodig om in beweging en ontwikkeling te houden. Ying en Yang.
Als u ENERGIE leert begrijpen, zult u merken dat veel dingen veel gemakkelijker kunnen verlopen. Het is een kwestie van ENERGIE positief omzetten, en te leren zien wat iets geeft, en niet wat het neemt. Wat de creatie van het nu is ontstaan in het verleden zodat u naar de toekomst keuzes kunt maken en uw pad kunt herschrijven.

Eigenlijk vertalen en leggen wij energie uit.
Wij zien, horen, voelen, weten en soms ruiken we zelf energie. Wij nemen dus waar met ons gereedschap. Iedereen heeft een paranormale gave, alleen is het wel zo, dat de ene persoon er niet voor open staat het te ontwikkelen en de andere persoon minder talent heeft maar wel een ander enorm talent heeft. Zo kunnen wij mensen elkaar allemaal van dienst zijn met ons gegeven talent.

Uiteraard krijgen wij inzichten door hulp van gidsen, begeleiders en allerhande mooie zuivere bronnen. Ook kan er een stukje healing plaatsvinden via de spirituele hulplijn.

Meer Weten? U kunt onder de button “Handig” een kijkje nemen en allerlei onderwerpen bekijken. U wordt naar een site door gelinkt die betrekking heeft op dat onderwerp, zodat u niet heel internet af hoeft te zoeken, maar direct informatie tot uw beschikking heeft.

Als de betreffende consulent geen directe oplossing of een goed antwoord kan geven, hebben wij onze consulenten meegegeven dat zij dat altijd eerlijk moeten zeggen en u naar een collega doorverwijzen, die nog beter bij u kan passen. Zelfs als de consulente niet bij onze spirituele hulplijn werkzaam zou zijn.
Het gaat er ons namelijk om dat U geholpen wordt en weer verder kunt!

Twijfelt u ergens over? Mail dan gerust even naar Mireille, zij zal voor u even meekijken welke consulent eventueel bij u en uw vraagstuk aan zou sluiten. Of vraag dit gewoon aan een consulent, zij helpen u graag!

Als dat is bereikt zijn wij dankbaar dat dit is bereikt dat u geholpen gaat worden en gaat het er niet bij ons niet om wie u geholpen heeft, maar dat u geholpen bent!

Wij vormen met elkaar een hecht en betrouwbaar team, die elkaar aanvullen, meedenken en spreken onze ideeën en aanvullingen uit.

Welkom in de spirituele wereld van Mireille & Collega’s.

Terug naar blog overzicht